Header6

Komende evenementen

wo 12 aug 2020 @18:00
Oud Papier
Overige Activiteiten
wo 09 sept 2020 @18:00
Oud Papier
Overige Activiteiten
zo 04 okt 2020
Optreden in de Efteling (o.v.b.)
Opleidingsorkest Gevorderden Optredens

Ga direct naar ...

Zondag 7 april vond het 28e Onderlinge Solisten Concours van onze fanfare plaats.
Ondanks het zonnige weer waren er veel toeschouwers in de Baexheimerhof waar met aandacht geluisterd werd naar de 27 deelnemers, verdeeld over 6 divisies. De spits werd afgebeten door de jongste muzikanten, voor sommigen was het de eerste keer dat ze deelnamen aan het solistenconcours, het waren stuk voor stuk prachtige en zeer goede optredens. Dat geldt natuurlijk ook voor de oudere jeugd en de jeugdige ouderen die daarna optraden. Verrassende optredens, veel afwisseling, en vaak een knap staaltje werk dat ten gehore werd gebracht. De solisten werden op piano begeleid door Veron Jongstra en de jurering was dit jaar in handen van Ad Lamerigts.
Het jurylid gaf in zijn toespraak aan dat het niveau van de deelnemers heel hoog was, zelfs ook in de laagste divisies. Een mooi compliment voor onze vereniging.
Daarna reikte voorzitter Bart Joris de oorkondes en prijzen uit aan alle deelnemers en natuurlijk aan de winnaars Nout Parren bij de starters, Tessie Cuypers in de 5e divisie, Maud van den Hurck in de 4e divisie, Zoë Bonten in de 3e divisie, Inge Hobus samen met Anne Vandewal voor de 2e divisie en Johan Custers samen met Rens Peeters in de 1e divisie. Allemaal van harte gefeliciteerd.
Alle deelnemers zijn winnaars omdat ze door het spelen van een solo weer meer geleerd hebben; petje af voor degenen die mee hebben gedaan!
 
Op de foto de winnaars in de diverse divisies. 

Divisie Naam Instrument #punten
Starters Nout Parren Trompet 85
5de Tessie Cuypers Alt saxofoon 90
4de Maud van den Hurck Alt saxofoon 89
3de Zoë Bonten Bugel 86
2de Inge Hobus en Anne Vandewal Alt saxoffon/Bugel 83
1ste Johan Custers en Rens Peeters Hoorn/Trombone 93

Winnaar jeugdwisselbeker t/m 16 jaar Tessie Cuypers *)
Winnaar wisselbeker gehele concours Johan Custers en Rens Peeters

*) Bij het uitreiken van de jeugdwisselbeker werd er helaas een fout gemaakt. Janou Lambers behaalde 91 punten in de 1e divisie en heeft ook nog de leeftijd van 16 jaar. Janou zou daarmee recht hebben op de wisselbeker. Janou gunt echter Tessie de wisselbeker.     
 
Klik op de foto voor een vergroting:

Volg Fanfare Aurora!

Sponsor Fanfare Aurora GRATIS!

Wil je al voorjaars inkopen doen? Of wellicht een wintersportvakantie boeken? En wil je dit via het internet bestellen? Ga dan eerst op de website van Aurora naar Sponsorkliks of rechtstreeks via deze link (sla hem op als Favoriet!) naar je favoriete webwinkel! Op deze manier kun je fanfare Aurora een klein beetje sponsoren met jou aankoop. Van het aankoopbedrag gaat er namelijk een gedeelte naar fanfare Aurora, veelal variërend van 2 tot 10%!
Voor de koper blijft de prijs echter gelijk, waardoor het je niks extra’s kost!

Sponser Fanfare Aurora GRATIS!