Komende evenementen

Spaans concert
Fanfare Aurora Optredens
zo 19 apr 2020 @10:00
Roermond City Run (o.v.b.)
do 07 mei 2020 @19:30-22:00
Bestuursvergadering
Bestuursactiviteiten
wo 13 mei 2020 @18:00

Ga direct naar ...

Op vrijdag 28 juni aanstaande organiseert Fanfare Aurora Baexem het jaarlijkse concert waarmee onze vereniging het lopende muziekjaar afsluit en kort zomervakantie neemt.

De opzet van dit Zomerconcert (voorheen Donateursconcert genoemd) is niet anders als voorgaande jaren. Alle geledingen van fanfare willen namelijk, ieder op hun eigen wijze, de gemeenschap, donateurs en zij die dat graag willen worden, bedanken voor de ondersteuning die de fanfare al jarenlang mag ontvangen.

Alle leden van Fanfare Aurora Baexem doen hieraan mee en wensen iedereen op voorhand een fijne zomervakantie toe. Aan het eind van het formele gedeelte sluiten de Baxheimer Muzikanten deze zomerse happening af met passende muziek en is er een gezellig samen zijn.

Het Zomerconcert vindt plaats op vrijdag 28 juni aanstaande van 19.30 - 22.00 uur op het jeu-de-boules terrein bij Baexheimerhof.
Bij slecht weer zal het concert binnen in het gemeenschapshuis plaatsvinden.

Iedereen die Fanfare Aurora Baexem een warm hart toedraagt, is van harte uitgenodigd.

Klik op de foto voor een vergroting: