Header3

We feliciteren vandaag:

Margot Nieuwenweg-Camp

Komende evenementen

wo 12 feb 2020 @18:00
Oud Papier
Overige Activiteiten
do 13 feb 2020 @19:30-22:00
Bestuursvergadering
Bestuursactiviteiten
za 07 mrt 2020 @10:30
Potgrondactie
Overige Activiteiten
wo 11 mrt 2020 @18:00
Oud Papier
Overige Activiteiten
do 26 mrt 2020 @19:30-22:00
Bestuursvergadering
Bestuursactiviteiten
zo 05 apr 2020 @10:00
Onderling Solisten Concours
Overige Activiteiten
wo 08 apr 2020 @18:00
Oud Papier
Overige Activiteiten
za 18 apr 2020 @19:30
Spaans concert
Fanfare Aurora Optredens
zo 19 apr 2020 @10:00
Roermond City Run (o.v.b.)
Overige Activiteiten

Ga direct naar ...

Zaterdag 2 november zal er een prachtig najaarsconcert worden verzorgd door Fanfare Aurora Baexem onder leiding van Mark Prils, Harmonie Amicitia Roggel onder leiding van Guido Swelsen en de slagwerkgroep van Fanfare Aurora onder leiding van Ruud Joris.
 
Fanfare Aurora uitkomend in de eerste divisie,  is een vereniging die naast een muzikaal luchtig aanbod, diverse keren per jaar, ook graag voor een mooie uitdaging een concert wil geven. In deze behoefte voorziet dit samenwerkingsconcert. We hopen hiermee ook in de behoefte te voorzien van mensen die graag naar deze muziek luisteren. 
 
Een onderdeel van Fanfare Aurora is de Slagwerkgroep.
De groep werd opgericht in 2005 en bestond toen (en nog steeds) uit veel jeugdige leden. In 2015 werd voor het eerst deelgenomen aan een concourswedstrijd. De Slagwerkgroep van Fanfare Aurora komt uit in de derde divisie.
 
Harmonie Amicitia Roggel uitkomend in de tweede divisie zal op 24 november gaan deelnemen aan het concertconcours te Veldhoven. De voorbereidingen voor dit concours zijn dan ook in volle gang. Door middel van extra repetities, een heus repetitieweekend en enkele concerten wordt er hard aan gewerkt om het gewenste muzikale niveau te bereiken. Maar niet alleen het muzikale resultaat telt. Ook de weg ernaar toe is zeker zo belangrijk. Samen deze muzikale weg bewandelen richting het concours versterkt de verenigingsband en zorgt ervoor dat de muzikanten nog meer kunnen genieten van het gezamenlijk musiceren. Zeker voor het grote aantal jongere leden, waarvoor dit het eerste concoursoptreden wordt, een ervaring om nooit te vergeten. Onderdeel van de voorbereiding vormen ook enkele concerten met andere muziekverenigingen. 

Zo dus ook dit gezamenlijke concert.

Wilt u genieten van een avond muziek op niveau dan bent u van harte welkom op dit gratis toegankelijke concert op zaterdag 2 november aanvang 19.00 uur in de Bombardon te Heythuysen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting:

Volg Fanfare Aurora!

Sponsor Fanfare Aurora GRATIS!

Wil je al voorjaars inkopen doen? Of wellicht een wintersportvakantie boeken? En wil je dit via het internet bestellen? Ga dan eerst op de website van Aurora naar Sponsorkliks of rechtstreeks via deze link (sla hem op als Favoriet!) naar je favoriete webwinkel! Op deze manier kun je fanfare Aurora een klein beetje sponsoren met jou aankoop. Van het aankoopbedrag gaat er namelijk een gedeelte naar fanfare Aurora, veelal variërend van 2 tot 10%!
Voor de koper blijft de prijs echter gelijk, waardoor het je niks extra’s kost!

Sponser Fanfare Aurora GRATIS!