We feliciteren vandaag:

wo 12 aug 2020 @18:00
wo 09 sept 2020 @18:00
zo 04 okt 2020
Optreden in de Efteling (o.v.b.)
Opleidingsorkest Gevorderden Optredens
wo 14 okt 2020 @18:00
zo 01 nov 2020 @15:00
Allerzielen (o.v.b.)
Fanfare Aurora Optredens

Ga direct naar ...

Normaal gesproken ontvangt u rond deze tijd een brief van fanfare Aurora met een collectezakje daaraan vast.

In deze bijzondere tijd zullen de leden echter niet bij u aan de deur komen. Maar u kunt ons toch steunen! Op de afbeelding kunt u lezen hoe.

Uw steun stellen wij zeer op prijs! De vaste lasten van onze vereniging lopen grotendeels door en concerten en projecten zijn uitgesteld of afgelast: het bijna uitverkochte theaterconcert Música Culinária en het prachtige zomerconcert i.s.m. alle leerlingen van basisschool Harlekijn. Wanneer we u weer mogen verwelkomen bij een van deze activiteiten is nog altijd onzeker, maar via de gebruikelijke (social) media houden we u uiteraard op de hoogte.

Doe voorzichtig, blijf gezond en denkt u alstublieft nog eens aan onze mooie vereniging.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Bart Joris
Voorzitter Fanfare Aurora

Klik op de afbeelding voor een vergroting: