Muziek maken is een belangrijk onderdeel van onze cultuur en stimuleert de ontwikkeling van kinderen.
Dit willen we graag blijven doen en daarom doet Fanfare Aurora mee aan de pilottrekking van de Nationale Muziekloterij! Wij vragen jou om ons te steunen door lot(en) af te nemen.
Wij ontvangen 50% van de opbrengst, wat ons helpt de toekomst van onze vereniging te waarborgen.
Je steunt hier echter niet alleen onze vereniging mee, maar kunt zelf ook mooie prijzen winnen o.a. een stedentrip voor 2 personen, een Sharp televisie, een geldbedrag of Bladcadeau.
De pilottrekking is op 15 maart 2019.

Geef jij toekomst muziek? Doe dan mee aan de Muziekloterij!
Vraag onze leden en/of onze bestuursleden gerust om meer informatie en hoe deel te nemen. DOE MEE!

Klik op de foto voor een vergroting: