De Nationale Muziekloterij, waar onze vereniging Fanfare Aurora aan deelneemt, is na de pilottrekking van 15 maart 2019 druk bezig met het realiseren van een doorstart. Met het indienen van de vergunningsaanvraag komt deze doorstart steeds dichterbij. Het voornemen is dan ook om eind oktober 2019 de volgende trekking te organiseren. We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. Wil jij onze vereniging ook (blijven) steunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Samen geven we toekomst muziek!

Klik op een foto voor een vergroting: