Het is feest bij de Nationale Muziekloterij én dus ook bij onze vereniging! De vergunning voor een doorstart is binnen en wij kunnen ons gaan opmaken voor in ieder geval zes trekkingen. De eerste trekking zal eind oktober 2019 gaan plaatsvinden.

Na de oprichting van de Nationale Muziekloterij in september 2018 bleek eens te meer dat muziekverenigingen zitten te springen om extra inkomsten. Er is hard geld nodig voor instrumenten, uniformen, marketing en ga zo maar door. Maar helaas zijn subsidies niet altijd meer vanzelfsprekend en is de tijd van onze leden c.q. vrijwilligers tegenwoordig schaars. Deelnemen aan de Muziekloterij creëert voor onze muziekvereniging de broodnodige extra inkomsten. Daarom doen wij mee en we hopen jullie ook! Dankzij de organisatie en een enthousiaste groep pioniers heeft de Nationale Muziekloterij op 15 maart 2019 een succesvolle eerste pilottrekking gehouden. En dat smaakt naar meer.

De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan een doorstart van de loterij. En die doorstart gaat er nu echt komen! De eerstvolgende trekking gaat plaatsvinden op vrijdag 25 oktober 2019.

Steun jij ons al met een lot? Van ieder lot gaat immers 50% direct terug naar onze vereniging. En jij kunt daarmee leuke prijzen winnen! Wil je ook meedoen en onze vereniging steunen? Laat het ons dan weten en neem gerust contact met ons op om te zien hoe ook jij ons kunt steunen. Samen geven we toekomst muziek!