ConcertBaexheimerhof

Evenementen Jeugdensemble

vr 21 dec 2018 @18:45-19:45
Repetitie
Jeugdensemble Aurora Super Kids Repetities
ma 24 dec 2018 @15:00
Kerstmuziek in kerktoren
Jeugdensemble Aurora Super Kids Optredens
vr 28 dec 2018 @18:45-19:45
Repetitie
Jeugdensemble Aurora Super Kids Repetities
Het jeugdensemble is de eerste stap richting de grote fanfare. Als je een half jaartje les hebt gevolgd, ben je welkom bij het jeugdensemble. Samen met andere muzikanten die een half jaar of anderhalf jaar les hebben gehad, begin je dan te oefenen aan ensemblemuziek; dus het leren samen spelen van verschillende partijen. Dit is erg belangrijk voor je muzikale ontwikkeling.
 
Het jeugdensemble repeteert wekelijks op vrijdag van 18.45u tot 19.45u in Baexheimerhof. Er worden onder meer optredens verzorgd bij:
St. Caecilia feest, intocht Sinterklaas, Kerstmis, Sylvesterconcert, Donateursconcert. 
 
Het jeugdensemble stond tot augustus 2014 onder muzikale leiding van Wim Kloth. Ons lid Loes Jacobs heeft een tijdje het stokje van Wim overgenomen. Vanaf september 2015 staat het jeugdensemble onder leiding van Hub Geraats.
 
Mocht je een keer willen komen luisteren of mee willen doen, dan loop dan gerust binnen tijdens de wekelijkse repetitie.

Volg Fanfare Aurora!

Sponsor Fanfare Aurora GRATIS!

Wil je al voorjaars inkopen doen? Of wellicht een wintersportvakantie boeken? En wil je dit via het internet bestellen? Ga dan eerst op de website van Aurora naar Sponsorkliks of rechtstreeks via deze link (sla hem op als Favoriet!) naar je favoriete webwinkel! Op deze manier kun je fanfare Aurora een klein beetje sponsoren met jou aankoop. Van het aankoopbedrag gaat er namelijk een gedeelte naar fanfare Aurora, veelal variërend van 2 tot 10%!
Voor de koper blijft de prijs echter gelijk, waardoor het je niks extra’s kost!

Sponser Fanfare Aurora GRATIS!