Header6

Evenementen (Jeugd)Slagwerkgroep

Geen evenementen
In 2005 is de Slagwerkgroep Fanfare Aurora opgericht om de jeugdige slagwerkers een extra mogelijkheid te bieden hun kwaliteiten verder te ontplooien. Belangrijke drijfveer hiervoor was het grote aantal slagwerkers in opleiding. Later, in 2008, werd zelfs nog een Jeugd-Slagwerkgroep opgericht. In de loop der jaren wijzigde de samenstelling en eind 2014 werd besloten om weer als één slagwerkgroep verder te gaan. De groep telt 13 enthousiaste slagwerkers met op dit moment een totale gemiddelde leeftijd van circa 20 jaar. De Slagwerkgroep staat sinds de oprichting in 2005 onder leiding van dirigent Ruud Joris uit Baexem.

Met enige regelmaat wordt deelgenomen aan concerten en andere muzikale evenementen. Jaarlijks terugkerende optredens zijn tijdens het Donateursconcert, het Sylvesterconcert en het Onderlinge Solisten Concours van Fanfare Aurora. Verder werd in de afgelopen 10 jaar onder meer deelgenomen aan muzikale evenementen als de Jeugdproms in Heerlen, het Valentijnsconcert in de Oranjerie, het Eurofestival in Maasbracht en het Peeltoernooi in Meijel. Hiervoor werd meermaals de samenwerking met de Jeugdfanfare van Fanfare Aurora opgezocht.

In november 2015 neemt de Slagwerkgroep voor het eerst in haar bestaan deel aan een officieel bondsconcours: het LBT Podiumconcours.

Slagwerkgroep Fanfare Aurora Baexem

Volg Fanfare Aurora!

Sponsor Fanfare Aurora GRATIS!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Aurora, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Sponser Fanfare Aurora GRATIS!
 
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Aurora ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Aurora. 
 
En nogmaals, het kost je niets extra en is ANONIEM! 
 
Wil je Aurora ook GRATIS sponsoren? 
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Aurora. Voor jou een kleine moeite, voor Aurora zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Aurora. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Aurora hier direct van!
 
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 
 
Je blijft anoniem 
Noch SponsorKliks, noch Aurora weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Aurora is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Aurora niets op.