Header1
Aurora Saxofoon KwartetHet Aurora Saxofoon Kwartet (ASK), bestaat uit leden van Fanfare Aurora uit Baexem en is opgericht in mei 2003 naar aanleiding van saxofoonensemble repetities voor het plaatselijke parochiefeest. Sinds die datum streven wij ernaar maandelijks te repeteren. Dit doen we soms onder leiding van een gastdocent.

Onze doelstelling is vooral 'onszelf te plezieren'. Het is een genot om kamermuziek te spelen. Wij spelen bij voorkeur zeer diverse stijlen; bewerkingen van religieuze oude muziek, - barokmuziek, - klassieke muziek, maar ook pittige werken voor saxofoon kwartet (ragtime, pop, jazz en hedendaagse muziek). We zien graag uit naar mogelijkheden om op te treden, maar dat is niet ons eerste doel. Combinaties vormen
met andere kamermusici is een uitdaging voor ons.

Hoogtepunten tot nu toe: Op zondag 9 november 2003 namen we met succes deel aan een MASTERCLASS saxofoon onder leiding van de saxofonisten Arno Bornkamp en Jean-Pierre Cnoops. Zij selecteerden ons voor een uitvoering tijdens het avondconcert, hetgeen voor ons een groot compliment was.In juli 2005 traden we op in de bekende concertlokatie "het Theehuis" in Venray. Heel speciaal was destijds de uitvoering van de "Pavane" van Fauré in combinatie met kamerkoor Couleur Vocale en Quartetto Moresque.

Onlangs (2007) hebben we medewerking verleend aan het jubileumconcert van gemengd koor "Con Amore" uit Baexem. Samen met Steven Mead uit Groot-Brittannië.hebben we het "Jazzquintet" van Roland Szentpali (voor tuba en saxofoonkwartet) uitgevoerd tijdens een in Baexem gehouden workshop onder leiding van Steven Mead.

Volg Fanfare Aurora!

Sponsor Fanfare Aurora GRATIS!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Aurora, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Sponser Fanfare Aurora GRATIS!
 
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Aurora ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Aurora. 
 
En nogmaals, het kost je niets extra en is ANONIEM! 
 
Wil je Aurora ook GRATIS sponsoren? 
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Aurora. Voor jou een kleine moeite, voor Aurora zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Aurora. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Aurora hier direct van!
 
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 
 
Je blijft anoniem 
Noch SponsorKliks, noch Aurora weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Aurora is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Aurora niets op.