Header2
Als u behoort tot de categorie mensen die Fanfare Aurora uit Baexem een warm hart toedraagt maar niet actief lid bent van de Fanfare, dan zouden wij het erg op prijs stellen als u zich aansluit bij de
 
STICHTING VRIENDEN VAN FANFARE AURORA.
 
Deze organisatie bestaat al vele jaren maar in september 2005 is de Stichting notarieel geregistreerd via een Stichtingsakte.
 
Doel van de vereniging volgens de Statuten is:
a. het uitdragen van het belang voor de gemeenschap van het bestaan van een fanfare
b. de vereniging: Fanfare Aurora financieel te ondersteunen en 
c. ten behoeve van het ontwikkelen van activiteiten op cultureel gebied, waaronder begrepen het houden van manifestaties, geldelijke steun te verlenen. 
 
Maar doel is uiteraard ook belangstelling te tonen voor de muzikale prestaties van het korps in al zijn geledingen (fanfare, jeugdfanfare, jeugdensemble, slagwerkgroep en het saxofoonkwartet) en het aandragen van ideeën die de band van de gemeenschap met de fanfare verstevigen.
 
Onze speciale aandacht gaat ook uit naar de opleiding en ondersteuning van jeugdige muzikanten.
Van de “leden” van de Stichting Vrienden van Fanfare Aurora (een Stichting heeft formeel geen leden maar gemakshalve noemen we de Vrienden zo) wordt verwacht dat ze elk jaar een financiële bijdrage leveren.
De leden ontvangen regelmatig informatie van het Stichtingsbestuur, zodoende blijft u als lid steeds nauw betrokken bij alles wat er in en om de Fanfare gebeurt.

Lid worden?
U kunt zich opgeven als lid van de Stichting Vrienden van Fanfare Aurora bij het secretariaat, adres Jonker van Baexenstraat 42, 6095 AT Baexem, tel. 06-224 773 47 of via e-mail vrienden [at] fanfareaurora [dot] nl. Hier kunt u ook altijd terecht voor meer informatie over zowel de Stichting als over de Fanfare.
 
G.H.M. Joris, secretaris
Secretariaat: Jonker van Baexenstraat 42, 6095 AT Baexem, tel. 06-224 773 47
Bankrelatie: Rabobank NL 04 RABO 0114950997

Volg Fanfare Aurora!

Sponsor Fanfare Aurora GRATIS!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Aurora, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Sponser Fanfare Aurora GRATIS!
 
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Aurora ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Aurora. 
 
En nogmaals, het kost je niets extra en is ANONIEM! 
 
Wil je Aurora ook GRATIS sponsoren? 
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Aurora. Voor jou een kleine moeite, voor Aurora zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Aurora. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Aurora hier direct van!
 
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 
 
Je blijft anoniem 
Noch SponsorKliks, noch Aurora weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Aurora is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Aurora niets op.