Header3
Sinds april 2015 staat de fanfare onder leiding van dirigent Mark Prils.

Mark PrilsMark Prils studeerde aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium Antwerpen (B) waar hij verschillende diploma’s behaalde: Getuigschrift Transpositie, Eerste Prijs Notenleer, Eerste Prijs Kamermuziek , Eerste Prijs Hoorn en Hoger Diploma Hoorn. In de Hogeschool Zuyd Maastricht (NL) behaalde hij het diploma voor HaFaBra-Directie bij Sjef Pijpers en Pierre Kuijpers. Tevens behaalde hij een “Master in Muziek, optie Hoorn” bij Erich Penzel en een “Master in de Muziek, optie Muziektheorie-Schriftuur”.

Hij speelde als hoornist en in verschillende nationale en internationale orkesten zoals het Kamerorkest van de Europese Gemeenschap, het Wereldorkest Jeugd & Muziek, l’Opera Royal de Wallonie, de Vlaamse Opera, het Philharmonisch orkest van Vlaanderen en Brussels Philharmonic.

Hij begon met dirigeren op de leeftijd van 19 jaar en werd succesvol dirigent bij verscheidene orkesten.  Met deze harmonie- en fanfareorkesten deed hij mee aan provinciale, nationale en internationale wedstrijden. De orkesten mochten zich onder zijn leiding meerdere malen provinciaal kampioen in Limburg-België & Nederland, nationaal kampioen België, 1ste laureaat Duitstalige Gemeenschap-België en laureaat World Music Contest Kerkrade noemen. Hij behaalde deze resultaten met Harmonie St. Martinus Opgrimbie, Synfonischen Blasorchester Raeren (B), Harmonie St. Caecilia Schinveld en Fanfare St. Joseph Pey-Echt (NL).  Met deze orkesten werden ook verschillende CD opnamen gemaakt. Hij was ook gastdirigent bij  onder andere de Philipsharmonie Eindhoven (NL), Synfonischen Blasorchester Bayer-Leverkusen (D), Landes-Jugendblasorchester Nord-Rein-Westfalen (D) en gaf verscheidene masterclasses.

Mark Prils was docent Hoorn en Kamermuziek in de Academies van Maasmechelen en Thorn en docent Hafabra-Directie in de Academie Genk.  
  
Momenteel is hij werkzaam als Directeur van de Academie voor Muziek Theater & Dans Maasmechelen, dirigeert hij de Concertband Maasmechelen (winnaar Certamen Valencia 2012 en het Vlaams Open harmoniekampioenschap 2015) en het Euregio symfonieorkest ‘Amikejo’ in Maastricht.

Hij is een veelgevraagd jurylid tijdens nationale en internationale wedstrijden voor solisten en orkesten en is hij lid van de technische commissie van VLAMO.

Ook streeft hij naar vooruitgang in de muziekwereld door het ‘kwaliteitbevorderend begeleiden’ op vraag van verscheidene orkesten en door het organiseren van stages en masterclasses. Hij gaf mee inhoud aan de cursus Hafabra-Directie voor het Deeltijds Kunstonderwijs in Vlaanderen en werkt hij mee aan muziekprojecten voor kansarmen in het basisonderwijs.

Volg Fanfare Aurora!

Sponsor Fanfare Aurora GRATIS!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Aurora, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Sponser Fanfare Aurora GRATIS!
 
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Aurora ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Aurora. 
 
En nogmaals, het kost je niets extra en is ANONIEM! 
 
Wil je Aurora ook GRATIS sponsoren? 
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Aurora. Voor jou een kleine moeite, voor Aurora zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.
 
Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Aurora. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Aurora hier direct van!
 
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 
 
Je blijft anoniem 
Noch SponsorKliks, noch Aurora weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Aurora is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Aurora niets op.