Header1
Hallo allemaal,  
 
Graag jullie aandacht voor onderstaande zaken
 
Muziekquiz vrijdag 2 april 20.00 uur
Omdat samen muziek maken voorlopig nog niet veilig kan hebben we een gezamenlijke activiteit bedacht nl. een muziekquiz. De vragen zullen op onze fanfare gericht zijn of algemene muziekkennis. Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen dus geef je vooral op, als dit technisch lukt gaan we tussen de vragen door de secties digitaal met elkaar in contact brengen. De datum kunnen jullie al vastleggen: vrijdag 2 april a.s. om 20.00 uur. We hopen dat jullie allemaal meedoen! Intussen hebben de volwassen leden via de mail meer informatie ontvangen.
Werkgroep Pubquiz Fanfare Aurora.
 
Dodenherdenking 04 mei 2021 GEANNULEERD
Van de Gemeente Leudal hebben we bericht ontvangen dat er zoals het er nu naar uit ziet er ook dit jaar op 4 mei geen grote Dodenherdenking plaatsvindt met kranslegging bij het monument met opluisteren van een muziekverenging. De burgemeester zal via een videoboodschap een toespraak houden en ook wordt er door haar een krans gelegd. We worden door de Gemeente voor 2022 opnieuw benaderd om de Dodenherdenking op 4 mei op te luisteren.

Repetitie fanfare Aurora o.l.v. Mark Prils
Tot nader order, zijn er géén repetities voor het grote korps
 
Repetitie Opleidingsorkest o.l.v. Hub Geraats
Tot nader order zijn er géén repetities voor het opleidingsorkest
 
Activiteitenkalender 2021
2 april              Muziekquiz
9 juli                Zomerconcert met BS Harlekijn o.v.b.
9 - 16 juli         Donateursactie
17 oktober       OSC
6 november      Caeciliafeest
28 november    Hobbymarkt
11 december    Pubquiz
 
Sponsoring Geld&Woning
Mark Peeters, Financieel Adviseur via Geld&Woning (https://geldenwoning.nl/hypotheekadvies-roermond), kan fanfare Aurora sponseren.
Voor meer informatie:
Neem contact op met Mark Peeters 06-22980049 of mark.roermond@geldenwoning.nl 
Dus weet je iemand die een hypotheek nodig heeft, neem dan contact op met Mark.
 
Sponsorkliks
Ga je een aankoop via internet doen? Ga dan eerst op de website van Aurora naar Sponsorkliks of rechtstreeks via https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4191 naar je favoriete webwinkel!
Van het aankoopbedrag gaat er namelijk een klein percentage naar fanfare Aurora, veelal variërend van 2 tot 10%! 
 

Volg Fanfare Aurora!

Sponsor Fanfare Aurora GRATIS!

Wil je al voorjaars inkopen doen? Of wellicht een wintersportvakantie boeken? En wil je dit via het internet bestellen? Ga dan eerst op de website van Aurora naar Sponsorkliks of rechtstreeks via deze link (sla hem op als Favoriet!) naar je favoriete webwinkel! Op deze manier kun je fanfare Aurora een klein beetje sponsoren met jou aankoop. Van het aankoopbedrag gaat er namelijk een gedeelte naar fanfare Aurora, veelal variërend van 2 tot 10%!
Voor de koper blijft de prijs echter gelijk, waardoor het je niks extra’s kost!

Sponser Fanfare Aurora GRATIS!